Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cem Yılmaz'dan oğluna milyonluk servis

Düzenleyen:
Cem Yılmaz'dan oğluna milyonluk servis

MAGAZİN Haberleri

Son günlerde elektrikli bisikletiyle objektiflere takılan Cem Yılmaz, 1 milyon 600 bin TL değerindeki Mercedes marka otomobilini eski eşi Ahu Yağtu ve oğluna tahsis etti.

Cem Yılmaz, önceki gün Etiler’de eski eşi Ahu Yağtu ve oğlu Kemal’le bir araya geldi. Güzel havayı fırsat bilen komedyen, yeşillikler içindeki bir mekanda oğluyla keyifli dakikalar geçirdi. Yemek yedikten sonra Kemal’le oyunlar oynayan Yılmaz, gitme saati geldiğinde bir süre önce aldığı Mercedes Maybech S 500 marka özel üretim aracını getirtti.

Mekandan oğluyla çıkan Yağtu, aracın şoförünü arayarak beklemeye başladı. Minik Kemal ise, demir korkuluklarla oynayarak muziplikler yaptı. Keyifli oldukları görülen ikili, Kemal’in baş harfinin yer aldığı plakayla dikkat çeken 1 milyon 600 bin TL değerindeki araca bindi. Eski eşi ve oğlu gittikten sonra mekandan çıkan komedyen ise spor salonuna geçti.

Milliyet

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...