Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim Elendi? Survivor Elenen İsim Belli Oldu | 2018 SURVIVOR ELEME

Düzenleyen:
Survivor'da Kim GİTTİ, Kim Elendi? Survivor Elenen İsim Belli Oldu | 2018 SURVIVOR ELEME

MAGAZİN Haberleri

Survivor'da kim gitti, kim elendi? Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı. Survivor eleme, Survivor'da kim gitti? Survivor Turabi ile Adem'e ne oldu? Survivor Hakan'ın son durumu ne? İşte 2018 Survivor eleme, Survivor dokunulmazlık oyunu ve Survivor Elenen İsim Kim?

Survivor'da kim gitti, kim elendi? Survivor Elenen İsim Kim? Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? TV8 ekranlarında yayınlanan ve izlendiği her bölüm reyting rekorları kıran 2018 Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da elenen isim Ramazan Kalyoncu oldu.Peki dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Dokunulmazlık oyununda Hakan yaralanıyor. Merve ise boğulma tehlikesi geçiriyor. Gönüllüler takımında Batuhan Merve'nin baygınlık geçirmesine inanmıyor.  Gönüllüler ve All star arasında tartışma yaşanıyor. Dokunulmazlığı All Star takımı kazandı. Haftanın en iyi performans Birsen oldu. Konseyde ismi yazılmayacak. Cumali bireysel dokunulmazlığı kazandı. Birsen Yağmur'un ve Cumali Ramazan'ın ismini eleme konseyinde söyledi. Eleme adayları Anıl, Ramazan,Yağmur oldu. Haftanın en iyi performansları Turabi, Adem, Birsen, Nagihan oldu. Ödülleri ise vitamin.Turabi ise dokunulmazlık oyununa gitmeden önce Adem'e zeytin dalı uzatıyor. Adem ile Turabi kavgası çözülüyor. Peki Survivor'dan kim elenecek? 2018 Survivor eleme ne zaman? İşte Survivor eleme, Survivor'da adaya kim veda etti, Survivor kim elendi, kim gitti, dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorularınızı cevabı... Survivor canlı izlemek için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz.

İŞTE ELEME ADAYLARI ( TIKLA ÖĞREN)

İLK OYUN BARAKA İÇİN OYNANDI

24 Mart akşamı ünlüler ve gönüllüler takımı oyunu kazanmaları halinde 4 gün boyunca konforlu barakada kalmaya hak kazanacak, süt ve kruvasan ise bu ödülün bir parçası olacaktı. Kafa kafaya mücadele eden ünlüler ve gönüllüler takımı, skorlar 9-9'a gelince bayrak yarışına çıktı. Bayrak yarışında ünlüler takımında Turabi-Sema, gönüllüler takımında ise Mustafa Kemal-Birsen parkura çıkan isim oldu. Buna göre kazanan çok az farkla gönüllüler takımı oldu.

SURVİVOR CANLI İZLE

MUSTAFA KEMAL'DEN GALİBİYET SONRASI HAKA DANSI!

 

TURABİ-ADEM KAVGASI SONA ERDİ

Geçtiğimiz haftalarda Turabi ile adem arasında yaşanan gerilim, oyunların önüne geçmişti. Sahilde oturan Adem'in yanına giden Turabi, bu tartışmanın gereksiz olduğu ve yaptıklarından dolayı pişman olduğunu ifade ederek özür diledi.

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim Elendi? Survivor Elenen İsim Belli Oldu | 2018 SURVIVOR ELEME

Bu olayın tatlıya bağlanmasının ardından Turabi'nin yanına giderek Adem'le ne konuştuklarını merak eden Yiğit, beklemediği bir karşılık aldı. Adem'in yanına özür dilemek için gittiğini ifade eden Turabi, Survivor 2014'te yaptığı saygısızlıklardan dolayı Yiğit'e pişman olduğunu söyledi.

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim Elendi? Survivor Elenen İsim Belli Oldu | 2018 SURVIVOR ELEME

MOR ODA OYUNU ÇEKİŞMELİYDİ

Survivor'da 24 Mart akşamı, mor odada 3 adet kumpir ve 10 bin mor puan kazanmak için parkura çıkan ünlüler ve gönüllüler takımı, her şeylerini ortaya koydu. 9-3 gerideyken bir atak yapan gönüllüler takımı, durumu 9-8'e getirdi. Ancak Sema ile Yağmur'un çıktığı son oyunu Sema'nın almasıyla ödülün kazananı ünlüler takımı oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNU SONRASI ÜMİT KARAN'A ŞOK!

Survivor'ın bu haftaki dokunulmazlık oyununu kazanan takımı All Star oldu. Ümit Karan ve Turabi güzel bir performans sergiledi. Ümit Karan oyun sırasında 2'de 2 yaparken Turabi ise 3'te 3 yaptı.

Acun sembolü vermeden önce Ümit Karan'a övgüler dizip "Mükemmel mücadeleler verdi. Önemli rakiplerini yendi." dedi. Kaptan, tam sembolün kendisine verileceğini zannederken Acun büyük bir sürpriz yaparak "Sembolü ona vermek isterdim ama 3'te 3 yapan Turabi'yi buraya davet ediyorum." diyerek sembolü Türabi'ye verdi. Ümit Karan ise tam bu sırada gülerek Acun'a sitem etti. Ilıcalı bu görüntüleri sadece kendi Instagram hesabından yayınladı.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da en çok adı yazılan isim Anıl oldu. Dokunulmazlık sembolünün kazanan Cumali ise Ramazan'ın ismini verdi. Haftanın en iyi performansını sergileyen Birsen de Yağmur'un ismini verdi. Böylelikle Anıl, Ramazan ve Yağmur haftanın eleme adayları oldular. Bu üçlü arasında SMS oylaması yapılacak. 3'lüden bir kişi yarınki elemeden sonra adaya veda edecek.

SURVİVOR'DAN ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Ramazan Survivor'dan elendi. Adaya veda ederken hüngür hüngür ağladı. Konuşmakta zorlandı.

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim Elendi? Survivor Elenen İsim Belli Oldu | 2018 SURVIVOR ELEME

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim Elendi? Survivor Elenen İsim Belli Oldu | 2018 SURVIVOR ELEME

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...