Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İnsansız hava uçağı yere çakıldı

/ Kaynak: DHA
İnsansız hava uçağı yere çakıldı

DÜNYA Haberleri  / DHA

ABD'nin Florida eyaletindeki Tyndall Hava Üssü'nden havalanan bir insansız uçak motorlarında meydana gelen bir arıza nedeniyle yere çakıldı.

ABD'nin Florida eyaletindeki Tyndall Hava Üssü'nden havalanan bir insansız uçak motorlarında meydana gelen bir arıza nedeniyle düştü.Yere çakıldıktan sonra patlayarak yanmaya başlayan uçağın çevreye zarar verme ihtimaline karşı yakınlardan geçen 98 No'lu otoyol bir gün boyunca trafiğe kapatıldı.Russia Today'in haberine göre, 1950'li yıllardan beri kullanılmakta olan F-4 Fantom uçaklarının dönüştürülmesiyle imal edilen QF-4 tipi insansız uçak dün sabah 08.30'da havalandıktan kısa bir süre sonra motorunda arıza meydana geldi. nbsp;Uçak tehlikeli durumlarda kullanılmak üzere içine yerleştirilen patlayıcının uzaktan kumandayla havaya uçurulması sonucu açık bir araziye düşürüldü. nbsp;Uçağın bataryalarının 24 saat dayandığını belirten yetkililer, bu süre içinde meydana gelebilecek patlama tehlikesine karşı aracın düştüğü 98 No'lu otoyolun 24 saat süreyle trafiğe kapatıldığını duyurdu. nbsp;QF-4 tipi insansız uçaklar, Fantom'lardan dönüştürüldüğü için tehlike bulunmayan durumlarda pilotlu uçuyor. nbsp;Savaş ortamlarında ise uçaklar pilotsuz olarak uçuruluyor.
DÜNYA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...