Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kınalı saçlara boya vız gelir

Kınalı saçlara  boya vız gelir

YAŞAM Haberleri

Geçmişte saçların boyası, ellerin oyasıydı kına. Gün geçtikçe terk edilen, sadece kına gecelerinde hatırlanırken, son dönemde dövme için kullanılarak yeniden gözde olan kına, saçlar için de vazgeçilmez.

Başakşehir Belediyesi tarafından davet edilen Azeri Şems Aslan, kınanın bilinmeyen faydalarından söz etti. “Kınayı evimizden hiç eksik etmeyelim” tavsiyesinde bulunan Aslan, kınanın depresyon ve korkuya bile iyi geldiğini, kına ile yapılan masajın rahatlattığını söylerken “6 ayda bir ayaklarınızın altına kına sürün ve endişelerinizden kurtulun” dedi. Saçlarda boyanın zararlı etkilerini bile azaltan tarifini ise “1 su bardağı Türk kahvesi, 1 su bardağı siyah çay, 1 avuç ceviz kabuğu, 4 bu bardağı suyu kaynatıp süzün.” diye anlatıyor. Bu tarifi saçlarınıza uyguladıktan 1 ay sonra saçların boyadan bile etkilenmediğini söyledi Şems Aslan...

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...