Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Estetikte yeni trend çıkık elmacık kemiği

Estetikte  yeni trend çıkık elmacık kemiği

YAŞAM Haberleri

Estetik çılgınlığında her yıl ve hatta her ay yeni bir trendle karşılaşıyoruz. Selfie çılgınlığı burun, dudak, diş estetiğini zirveye taşırken, çıkık elmacık kemiği ise son dönemin hızlı yükselen trendi oldu.

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Alper Tuncel, çıkık elmacık kemiğinin, yüzün genç görünmesini sağlayan önemli unsurlardan biri olduğunu belirterek, bu şekilde yüze sahip olan kişilerde özgüvenin de yüksek olduğunu ifade ediyor. Elmacık kemiği çıkıntısını artırmak için ameliyatla özel üretilmiş implantların kullanıldığını söyleyen Tuncel, dolgu enjeksiyonunun da başka bir yöntem olduğunu ifade etti. Bu yöntemde 15 dakikalık işlemin ardından kişi hayatına devam edebiliyor, sonucun görülme zamanı ve iyileşme süreci hızlanıyor ve etki süresi 6 ile 18 ay arasında değişiyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...