Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tünelde hastane

Tünelde hastane

GÜNDEM Haberleri

PYD, “Türkiye bombaladı” yalanıyla yaygara kopardığı hastanenin altına, tünellerle ulaşılan tam teşekküllü bir hastane daha yapmış

Zeytin Dalı Harekâtı sürerken ABD’nin beslediği YPG’li teröristler, “Türk jetleri, Afrin’deki hastaneyi bombaladı” diyerek algı operasyonuna kalkmıştı. Bu yalanın maksadı şimdi anlaşılıyor. İlçeyi didik didik eden Mehmetçik, bombalandığı öne sürülen hastanenin altına ABD’nin desteğiyle yapılan ‘gizli hastane’yi ortaya çıkardı.

Tünelde hastane
Afrin’in teröristlerden temizlenmesinin ardından Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları halkın evlerine güvenliği dönüşünü sağlayabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda arama-tarama çalışmalarına devam eden Mehmetçik, teröristlerin ilçede kullandıkları binaları tek tek ortaya çıkarıyor.

Tünelde hastane
Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları, ilçenin kuzeybatısındaki hastanede yaptıkları aramada Zeytin Dalı Harekatı sırasında vurulan teröristlerin tedavi edildikleri bölümü buldu. Hastanenin sığınağında oluşturulan özel bölümde yaralı teröristlerin güvenlik güçlerince tespit edilmeden tedavilerinin yapılmasının amaçlandığı belirlendi.

Tünelde hastane
Sığınağa dışarıdan erişimi sağlayan yaklaşık 50 metrelik bir de tünel tespit edildi. İncelemeler sırasında söz konusu tünelde hem ilk müdahalenin yapıldığı hem de tedavi süreçlerinin devam ettirildiği belirlendi.

Tünelde hastane
Röntgen cihazının da yer aldığı bölümde ABD menşeli ilk yardım malzemeleri de bulundu. Kullanılan serumlardan ve terör örgütüne ait kanlı üniformalar harekat sırasında çok sayıda teröristin burada tedavi gördüğünü ortaya koydu.

Tünelde hastane

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...