Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Getcontact Kim beni rehberine nasıl Kaydetmiş? | Getcontact İsim Sorgulama (get contact Nedir, Ne İşe Yarar?)

Düzenleyen:
Getcontact Kim beni rehberine nasıl Kaydetmiş? | Getcontact İsim Sorgulama (get contact Nedir, Ne İşe Yarar?)

TEKNOLOJİ Haberleri

Getcontackt beni rehberine kim kaydetmiş, nasıl, hangi isimle kaydetmiş? Getcontact nedir, Getcontact ne işe yarar, nasıl iptal edilir gibi aradıklarınız bu haberde yer alıyor. Dünya Getcontact uygulamasıyla tanıştı. İnternette, sosyal medyada birçok kesim tarafından konuşulan Getcontact'ı duymayanlar, Getcontact nedir, Getcontact ne işe yarar? gibi sorulara cevap arıyor. Bilenler ise Getcontact sorgulama ve Getcontact numara silme nasıl yapılır? gibi detayları araştırıyor. Getcontact'ın ne olduğunu öğrenenler ise Getcontact yüklemek için şimdiden sıraya girmiş durumda...

Getcontact beni kim rehberine kaydetmiş, nasıl, ne isimle kaydetmiş? Getcontact nedir, Getcontact ne işe yarar? ile ilgili soruların cevaplarını öğrenenler, Getcontact sorgulama ve Getcontact numara silme nasıl yapılır? gibi konuları da araştırıyor. Neredeyse her gün dünya teknolojik kapsamda yeni bir ürünle tanışıyor. Telefonlarda kullanılması için tasarlanan Getcontact uygulaması, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. Telefon numaralarını başka rehberlerde nasıl ve hangi isimle kaydedildiğinin sorgulandığı Getcontact uygulaması aslında yeni bir uygulama değil. Senelerdir yayında olan CİA tipi uygulamalar gibi özelliği bulunan Getcontact uygulaması sayesinde kullanıcılar, kendi isimlerini arkadaşlarının rehberinde nasıl kaydedildiğini sorguluyor. Getcontact sorgulamasını gerçekleştirmek isteyenler, Getcontact indirme işlemlerinin nereden yapılacağını da araştırıyor. Getcontact numara silme nasıl yapılır? sorusunun da cevabına burada ulaşabilirsiniz. İşte Getcontact nedir, ne işe yarar, Getcontact sorgulama ve Getcontact numara silme ile ilgili aradıklarınız.

GetContact ile kişilerin telefon rehberlerine nasıl kaydedildiğinizi öğrenmek için tıklayın

Getcontact Apple için tıklayın

Getcontact android için tıklayın

REHBERDE NASIL KAYITLIYIM? NASIL YAPILIR?

GetContact uygulamasıyla birlikte yeni bir furya daha başladı, uygulamayı yeni öğrenenler için GetContact ile kişilerin telefon rehberine nasıl kaydedildiğini merak edenler haberimize bakabilir. GetContact uygulamasını yükledikten sonra çıkan ekranda üst tarafa sorgulamak istediğimiz numarayı başına sıfır eklemeden yazıyoruz. Sağ alt köşede ''Sorgula'' ikonuna tıklıyoruz. Çıkan numaranın alt tarafındaki sonuç bilgisine tıklıyoruz. Ve işte kendi numaranızın kişileriniz arasında nasıl kaydedildiğini görebildiğiniz sonuçlar...

Getcontact arama engelleme 

Getcontact uygulaması ile istenmeyen aramalar engelleniyor ve bu aramalar raporlar halinde hazırlanarak milyonlarca kullanıcıların korunmasına yardımcı olunuyor. Gücünü milyonlarca kullanıcısından alan Getcontact uygulaması, diğer kullanıcılar tarafından raporlanan istenmeyen çağrılardan, “Spam Koruma” özelliğini aktif ederek otomatik olarak korunmasına yardımcı oluyor.


Getcontact çağrı tanımlama 

Sizi arayan kişinin kimliğini, rehberinizde kayıtlı olmasa bile otomatik olarak tanımlayabilirsiniz.

Getcontact keşfet

Getcontact, aynı zamanda harika bir sosyal topluluktur. Gerçek hayatta tanıyor olabileceğiniz kişileri, ortak arkadaşlarınız aracılığı ile iletişim kurmanızı sağlar. Uzun yıllardır görmediğiniz bir arkadaşınıza iletişim isteği gönderebilir, arkadaşınızın isteğinizi onaylaması durumunda kendisiyle yeniden iletişim kurabilirsiniz.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...