Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Partili vekilden, Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

AK Partili vekilden, Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç ve beraberindekiler Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Merkez İlçe Başkanı Necati Okay ile parti yöneticileri Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Kahramanmaraş'ın sorun ve çözüm önerilerinin konuşulduğu ziyarette kente yapılan, devam eden ve gerçekleştirilecek projelerle ilgili bilgiler verildi. Kahramanmaraş'ın eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, tarımda ve sanayide geldiği noktayı değerlendiren Güvenç, gelecekte Maraş'ın çok daha güzel noktalarda olacağını belirtti. Son yapılacak yatırımlarla birlikte Kahramanmaraş'ı sağlık merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını dile getiren Güvenç, "Bütün ilçelerimize ek hastane binaları yapıyoruz. Elbistan'a 300 yataklı hastane yapılıyor. Kahramanmaraş'ta mevcut hastanenin hemen yanına 500 yataklı bir hastane daha yapılacak. Tıp Fakültemiz taşınmaya başladı. Kentin doğusunda ve batısında iki büyük devasa hastane kenti sağlık alanında ileriye taşıyacaktır" dedi.
İl Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ise kentin ulaşım alanındaki sorunlarının yakın bir zamanda bitirileceğini belirtti. Erkoç, "Gaziantep yolumuzdaki o sorunlu alan çözüme kavuştu. Adana yolundaki Çırçır fabrikasının olduğu alanla ilgili mahkeme tamamlandı ve vatandaşın parası hesabına yattı. Kayseri yolundaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Köprülü kavşakların ihalesi tamamlandı fakat itirazlar üzerine KİK'ten haber bekleniyor. Biz teşkilat olarak milletvekillerimizle birlikte mükemmel bir uyum içerisinde çalışıyoruz. Bunların neticesinde mesela 5084 sayılı teşvik yasası kentte yatırım patlamasına neden olduğu. 5084'ün uzantısı olan sigorta teşvikinin de yeniden verilmesinin ek istihdama katkı yapmasını bekliyoruz" diye konuştu. Bu arada Kahramanmaraş'ın uzun zamandır gündeminde olan ve Narlı'ya düşünülen bölge havaalanı projesi ile ilgili Gaziantepli Milletvekilleri ve işadamlarından olumlu görüş alındığı belirtildi. İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, Muharrem Erantepli ve Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ali Aydın'ın katıldığı ziyarette, Cemiyet Başkanı Kemal Sayın, Başkanvekili Cüneyt Beyit, Genel Sekreter Akif Arslan, Mali Sekreter Bekir Doğan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Devrim Başer, Ali Eskalen, Mesut Tuğrul ve Kerem Akçakale hazır bulundu. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...