Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayram biletleri tükendi

/ Kaynak: CHA
Bayram biletleri tükendi

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Otobüslerde bayram bileti tükendi. Bayrampaşa'daki otogarda bayram öncesi için otobüslerde yer kalmadı.

Bayrampaşa'daki otogarda bayram öncesi için otobüslerde yer kalmadı. Ramazan Bayramı'na üç haftalık bir zaman olmasına rağmen otobüs firmaları yer olmadığı için yolculara olumsuz cevap veriyor. nbsp;Ramazan Bayramı'nı memleketinde ya da İstanbul dışında geçirmek isteyenler, günler öncesinden otobüs firmalarına rezervasyon yaptırdı.Yaz tatili ile bayramın aynı zamana denk gelmesi otogardaki otobüs firmalarının da yüzünü güldürdü. Bayrama üç hafta kala otobüslerde biletlerin büyük çoğunluğu satıldı. Firmalar rezervasyon yaptırmak isteyenlere olumsuz cevap veriyor. nbsp;Bayramdan bir hafta öncesi çok fazla yoğunluk olacağını ifade eden bir otobüs firmasının çalışanı Mustafa Aygül, "Çok fazla yoğunluğumuz var. Ağustos'un biri ile yedisi arası araçlarımız şu an dolu. Yolcular şimdiden ayın birinden yedisine kadar bilet ayırtmak istiyor." dedi.Bayramda il dışına gitmek için çok fazla talep olduğunu anlatan Aygül, "Yolcuların taleplerinin fazla olması halinde fazladan araç çıkarabiliriz. Gelişte yolcu olmazsa normal servislere devam ederiz. Her bayramda böyle bir talep var. Bize bayram için gelen taleplere yer olmadığını söylüyoruz. Hava yollarına trenlere yönlendiriyoruz; ama onlarda da yok yer. 20 gün sonrasına arabalarımız dolu." şeklinde konuştu.

Batman'a gitmek için birçok otobüs firmasını dolaştığını ve son koltukta yer bulduğunu anlatan bir vatandaş ise, "Ağustos'un 6'sına Batman'a giden otobüsten bilet aldım. Yer bulmak zor. Dün de geldim, bugün ayın beşinden, altısı, yedisine kadar bütün yerler dolu." ifadelerini kullandı.


Bir başka otobüs firması çalışanı ise, "Bayrama bir hafta kalaya kadar doluluk oranı iyi. Bayramın ilk gününe kadar bilet satışımız iyi. Her iki tatilde de bir haftalık böyle bir canlılık yaşanıyor." dedi.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...