“TEB Pratik Şube” ile dijital ve fiziki şubeyi birleştirdi

“TEB Pratik Şube” ile dijital ve fiziki şubeyi birleştirdi

Ekonomi Haberleri

Türk Ekonomi Bankası (TEB), dijital ve fiziki şubeyi birleştiren yeni şube konsepti “TEB Pratik Şube” ile Türkiye’nin dört bir yanındaki banka şubelerine geleceğin bankacılık modelini taşımayı hedefliyor.

Para çekme, yatırma, kredi kartı teslimi gibi fiziksel alışveriş gerektiren işlemlerin yanı sıra ıslak imzanın zorunlu olduğu konut kredisi kullanımı gibi işlemlerin de TEB Pratik Şube’de yapılabileeğini belirten  TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, “Fiziki dokümanlar kalkacak , belgeler dijital olarak onaylanacak. Yurt dışından yazılım ve donanım almadan tamamen yerli üretime dayanan, üstelik tüm bankacılık hizmetlerini sağlayan TEB Pratik Şube, bankamızın kendi bilgi işlem ve operasyon departmanları ile AR-GE’deki mühendis kadromuz tarafından geliştirildi. Denizli ve İstanbul’da pilot uygulamasını başlattığımız TEB Pratik Şubeleri’ni Türkiye genelinde yaygınlaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...