2023’te 15 milyarlık iş hacmi hedefliyor

2023’te 15 milyarlık  iş hacmi hedefliyor

Ekonomi Haberleri

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, şirket olarak 2023 yılı iş hacmi hedeflerinin 15 milyar TL olduğunu söyledi.

Dereli, düzenledikleri basın toplantısında faaliyetleri ve hedeflerine ilişki bilgiler verdi. Öncelikli hedeflerinin nitelikli konut projelerini Anadolu’ya ve yurt dışına taşımak olduğunu belirten Dereli, yurtiçindeki çalışmalarının TOKİ ve Emlak Konut gibi kamu kurumlarıyla gelir paylaşım modeli olduğunu dile getirdi.
Yurt dışında ise Cezayir, Bulgaristan ve Türkmenistan’da gerçekleştirdikleri konut projelerinin benzerlerini farklı ülkelere de taşımayı amaçladıklarını anlatan Dereli “Güney Amerika’dan Afrika’ya uzanan geniş bir coğrafyada sektör için çok büyük fırsatlar var. Çok ciddi bir konut açığı bulunuyor. Şu an ilk etapta 10 milyon adet ve 1 trilyon dolarlık bir pazardan söz etmek mümkün” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...