Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afyonkarahisar’a şehit ateşi düştü

Düzenleyen:
Afyonkarahisar’a şehit ateşi düştü

GÜNDEM Haberleri

Afrin’de yürütülen arama tarama faaliyetleri sırasında el yapımı bombanın infilak etmesi sonucu şehit olan 2 askerden Uzman Jandarma İbrahim Imiş’in Afyonkarahisar’daki ailesine sabah erken saatlerde acı haber verildi.

Afrin'de dün yürütülen arama tarama faaliyetleri sırasında el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 asker şehit oldu. Uzman Jandarma İbrahim Imiş’in Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesindeki annesi Şifa ve babası Imiş’e sabah erken saatlerde İlçe kaymakamı ve askeri erkan tarafından acı haber verildi. 

26 yaşındaki Şehit Uzman Jandarma İbrahim Imış’in evli olduğu ve 5 yaşında bir kızının, 6 aylık bir oğlunun olduğu öğrenildi. 
Şehit İbrahim Imiş’in bugün öğle saatlerinde düzenlenecek törenle Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...