Malouda Trabzon'daki olumsuz havayı dağıttı

/ Kaynak: İHA
Malouda Trabzon'daki olumsuz havayı dağıttı

FUTBOL Haberleri  / İHA

Trabzonspor, Chelsea forması giyen Fransız oyuncu Florent Malouda'yı transfer ederek camia üzerindeki olumsuz havaya dağıttı.

Olumsuz ekonomik tablo nedeniyle transfer yapmakta zorlandığı iddia edilen Trabzonspor, son olarak İngiltere Premier League ekiplerinden Chelsea forması giyen Fransız oyuncu Florent Malouda'yı transfer ederek camia üzerindeki olumsuz havaya dağıttı. nbsp;
Elindeki yabancı oyuncu çokluğu ve ekonomik tablo nedeniyle transfer yapmakta zorlandığı ifade edilen Trabzonspor'da göreve gelen yeni yönetim, İngiliz devi Chelsea forması giyen dünyaca ünlü yıldız Malouda'yı transfer ederek camia üzerindeki olumsuz hava yerine yüksek morale bıraktı. Oyuncunun Trabzon'a gelişi sırasında havaalanını stadyuma çeviren bordo-mavili taraftarlar yıldız oyuncuya büyük bir sevgi gösterisinde bulundu. Ayrıca bordo-mavili kulübün taraftarları forma, kombine ve Derry City ile oynanacak olan müsabakaya ilgi göstermeye başladı. nbsp;İngiltere'nin Chelsea Kulübüyle sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki Fransız oyuncu Florent Malouda'yı transfer ederek sükse yapan Trabzonspor'un yeni hedefinde ise Lucas Borrios'un olmasını bordo-mavilileri heyecanlandırıyor.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...