Ayşenur Arslan'dan Müslümanlara ağır hakaret

Düzenleyen:
Ayşenur Arslan'dan Müslümanlara ağır hakaret

GÜNDEM Haberleri

Deutsche Welle'de Nevşin Mengü'nün sunduğu programa konuk olan Ayşenur Arslan, Cuma gününün kutsal bir gün olmadığını söyleyerek skandal ifadelere imza attı.

CNN Türk'ten kovulup, Alman Ajansı Deutsche Welle'de program yapan Nevşin Mengü'nün bu haftaki konuğu Halk TV'de program sunan Ayşenur Arslan'dı.

ARSLAN: 'NİYE ALLAH'A EMANET OLUN' DİYORSUNUZ
Doğan grubunun satılmasını ilişkin açıklamalarda bulunan Arslan, televizyon kanalındaki programların kapanışında kullanılan "Allah'a emanet olun, Kandiliniz mübarek olsun, Rabbim sizi korusun" şeklindeki cümlelerden rahatsız olduğunu belirtti.

"CUMA GÜNÜNÜ KUTSAL ZANNEDİYORLAR"
Cuma gününü insanların kutsal gün zannettiğini söyleyerek nefret kusan Arslan, " 'Hayırlı cumalar' diye başlıyorlar mesela cuma günleri programa. Cumanın kutsal bir gün olduğunu zannederek. Cuma günü kutsal bir gün falan değil, eskiden Cumaları topluca beraber olunurmuş, tatil niyetine. Bu kadar şuur kaybına uğradık artık." şeklinde konuşarak Müslümanlara ağır hakaretlerde bulundu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...