Artvin'de amatör maçta 15 bin taraftar

Düzenleyen:
Artvin'de amatör maçta 15 bin taraftar

YAŞAM Haberleri

Bölgesel Amatör Ligi 3. Grup'taki Artvin Hopaspor-Kars 36 Spor maçını binlerce kişi izledi. Stadyuma sığmayan taraftarların çevre binalardan mücadeleyi takip etmesi ilginç görüntülere sahne oldu.

Bölgesel Amatör Ligi 3. Grup'taki Artvin Hopaspor-Kars 36 Spor arasındaki maç ilginç görüntülere sahne oldu.

Şampiyonluk mücadelesi veren iki kulübün karşı karşıya geldiği maça Hopalı futbolseverler yoğun ilgi gösterince stadyum doldu taştı, taraftarlar civardaki binalar ve çatılardan maç izledi. Hopaspor, rakibini 2-0 mağlup ederek rakibinin 1 puan önüne geçerek lider oldu.

3. grupta mücadele eden Artvin Hopaspor, 2 puan önünde lider olan Kars 36 Sporu evinde konuk etti. 

Kazananın şampiyonluk için önemli avantaj elde edeceği karşılaşmayı 15 binin üzerinde Hopasporlu taraftar izledi. Stadyuma sığmayan binlerce taraftar ise müsabakayı çevredeki binalar ile tel örgülerin arkasından takip etti.

Mücadele öncesinde konfeti ve müzikler eşliğinde koreografi yapan Hopasporlu taraftarlar, karşılaşma boyunca takımlarını çoşkuyla destekledi.

Kars 36 Spor'u 2-0 yenen Karadeniz ekibi, rakibinin 1 puan önüne geçerek lider oldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...