Anadolu Farm'ın kurucusu gözaltına alındı

Düzenleyen:
Anadolu Farm'ın kurucusu gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

Çiftlik Bank gibi binlerce insanı dolandıran Anadolu Farm'ın kurucusu İsa Karademir, gözaltına alındı.

Çiftlik Bank benzeri vurgun yaptığı ve yaklaşık 200 milyon TL'lik para topladığı ileri sürülen Ekolium A.Ş. çatısı altında faaliyet gösteren Anadolu Farm'ın kurucusu İsa Karademir gözaltına alındı.

YURT DIŞINA KAÇMAK İSTERKEN YAKALANMIŞTI

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, Anadolu Farm isimli oyunun, oyun üyeleri tarafından sahibi ve yöneticisi olarak bilinen, 21 Mart'ta Anadolu Farm kurucusu olarak basın açıklaması yapan, 23 Mart'ta yurtdışına çıkmak üzereyken engellenen ve Kayseri'de Ekolium Bilişim Yazılım Tarım Hayvancılık Oto Tur.

GÖZALTINA ALINDI

Gıda Lokanta San. Tic. AŞ. isimli firmanın şube müdürü İsa Karademir gözaltına alındı. İsa Karademir'in emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...