Müfettişler Ali İsmail Korkmaz için Eskişehir'de

/ Kaynak: AA
Müfettişler Ali İsmail Korkmaz için Eskişehir'de

GÜNDEM Haberleri  / AA

Üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın ölümüne ilişkin İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığınca görevlendirilen müfettişler, Eskişehir'e geldi.

Üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın ölümüne ilişkin İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığınca görevlendirilen müfettişler, Eskişehir'e geldi.Eskişehir'de 2 Haziran gecesi Gezi Parkı eylemleri sonrasında henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce darbedilen ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın ölümüne ilişkin İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığınca görevlendirilen müfettişlerin Eskişehir'e geldiği bildirildi. nbsp;Alınan bilgiye göre, İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı, Kokmaz'ın ölümüne ilişkin müfettiş görevlendirdi. Bu kapsamda Eskişehir'e gelen müfettişler, Korkmaz'ın tedavi gördüğü hastanelerde ve olayın meydana geldiği öne sürülen bölgede inceleme yapacak. nbsp;Müfettişler, incelemelere göre hazırlayacağı raporu ilgili bakanlıklara sunacak.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...