Gölyaka'da Okullar Tatil Mi? | Düzce Göyaka'da okullar Deprem sebebiyle tatil edildi

Düzenleyen:
Gölyaka'da Okullar Tatil Mi? | Düzce Göyaka'da okullar Deprem sebebiyle tatil edildi

YAŞAM Haberleri

Düzce Gölyaka'da okullar tatil mi? Gölyaka'da yarın okullar tatil mi? Gölyaka'da yarın okullar var mı? Depremle uyanan Düzce'nin Gölyaka ilçesinden son dakika bilgiler gelmeye devam ediyor. İşte Düzce Gölyaka okullar tatil mi ile ilgili aradıklarınız.

Düzce Gölyaya yarın okullar tatil mi? sorusu ilçede yaşayanlar için merak içerisinde aranıyor. Sabah saatlerinden itibaren depremle uyanan ilçeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.  Peki Düzce Gölyaka'da yarın okullar tatil mi? Gölyaka'da yarın okul var mı? 2,7, 3,1 ve 3,5 şiddetinde sarsıntıların meydana gelediği depremlerin ardından Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı. Düzce’nin Gölyaka ilçesinde  sabah saatlerinde öğrencilerin derste olduğu sırada meydana gelen 3 deprem sonrasında, ilçede okullar tatil edildi. 

Sabah saatlerinde merkez üssü Gölyaka İlçesi İçmeler Köyü olan 3 deprem meydana gelmişti. 08.15 sıralarında 6 kilometre derinlikte 2.7, 3.1 ve 3.5 şiddetindeki depremlere derste olan öğrenciler ise sarsıntıyla büyük korku yaşadılar. Deprem sonrasında okullara gelen bazı veliler ise çocuklarını alarak eve götürdüler. Öğrencilerin büyük bir kısmının evlerine gitmesi sonrasında eğitimin sağlık şekilde verilemeyeceğini açıklayan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise eğitime 1 gün ara verildiğini açıkladı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...