Sagopa Kajmer adliyeye sevk edildi

/ Kaynak: İHA
Sagopa Kajmer adliyeye sevk edildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İngiltere'den yaklaşık 100 adet kenevir tohumu sipariş ettiği belirlenen ve dün gözaltına alınan ünlü rapçi Sagopa Kajmer adliyeye sevk edildi.

İngiltere'den yaklaşık 100 adet kenevir tohumu sipariş ettiği belirlenen ve dün gözaltına alınan ünlü rapçi Sagopa Kajmer adliyeye sevk edildi. Kajmer'in evinde 500 gram esrar bitkisi ele geçirildiği belirtildi.İddiaya göre, Sagopa Kajmer olarak bilinen ünlü rap sanatçısı Yunus Özyavuz, İngiltere'den yaklaşık 100 adet kenevir tohumu sipariş etti. Kajmer, 5 tane DVD kutusu içinde gönderilen tohumları dün teslim almak için kargo şirketine geldi. Kargodaki görevli paketten şüphelenerek, Kajmer'e beklemesini söyledi. Ancak yakalanacağını anlayan ünlü rapçi paketi almadan kaçtı. Olayın ardından kargo şirketi yetkilileri polise haber verdi. Gümrük, Muhafaza, Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri Sagopa Kajmer'i gözaltına aldı. Ünlü sanatçının evinde yapılan aramada ise yaklaşık 500 gram esrar bitkisi ele geçirildi.Geceyi Sirkeci'de bulunan Gümrük, Muhafaza, Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü'nde geçiren Kajmer, avukatının gelmesinin ardından ifade verdi. İfadesi tamamlanan ünlü sanatçı, adliyeye sevk edildi. Gümrük ekipleri, basın mensuplarının görüntü almaması için yoğun çaba sarf etti.




GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...