Milliler İspanya yolunda

/ Kaynak: AA
Milliler İspanya yolunda

BASKETBOL Haberleri  / AA

Yıldız Milli Kız Basketbol Takımı, İspanya'da başlayacak özel turnuvaya katılacak.

nbsp;Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Yıldız Milli Kız Basketbol Takımı, İspanya'da başlayacak özel turnuvada mücadele edecek.Mililer, uluslararası hazırlık turnuvasında ev sahibi İspanya'nın yanı sıra Sırbistan ve İsveç ile karşılaşacak. Turnuvadaki ilk maçını yarın TSİ 21.00'de İspanya ile yapacak ay-yıldızlılar, ikinci maçında 20 Temmuz Cumartesi günü TSİ 19.00'da Sırbistan, son maçında ise 21 Temmuz Pazar günü TSİ 18.00'de İsveç ile karşı karşıya gelecek. Turnuva için öğleden sonra İspanya'ya hareket edecek Yıldız Milli Kız Basketbol Takımı'nın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
Meltem Avcı (Antalya Koleji), İrem Kikiler, Beril Albayrak, Zeynep Canbaz (Beşiktaş), İnci Güçlü, Yaren Uslular (Adana BOTAŞ), Melisa Korkmaz, Şelale Kepenç, Deniz Dalkıran (Fenerbahçe), Seda Deniz (Galatasaray), Betül Kutlu (Tarsus Belediyesi), Merve Arı (Konak Belediyesi)

BASKETBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...