8. gün final mi yapıyor?

Düzenleyen:
8. gün final mi yapıyor?

MAGAZİN Haberleri

ATV'nin güçlü kadrosuyla dikkat çeken iddialı dizisi 8. Gün, reytinglerde gündüz kuşağı programlarının bile gerisinde kalarak yapımcısını hayal kırıklığına uğrattı.

Reytinglerde gündüz kuşağı programlarının bile gerisinde kalan ATV'nin iddialı dizisi 8. Gün için final çanları erken çalmaya başladı.

FİNAL YAPMASI GÜNDEMDE

Henüz iki bölüm yayınlanmasına rağmen final yapması gündeme gelen dizi için bir yazı kaleme alan Milliyet yazarı Sina Koloğlu, "ATV yine de arkasında durur ve hiç olmazsa bir 13 bölüm çekilirse, yurtdışı pazarına ilginç bir işimizi sunmuş olmaz mıyız?" ifadelerine yer verdi.

İşte Sina Koloğlu'nun yazısından bir kesit;

İki bölüm sonunda '8. Gün'ün devamı için şans olur demek, yanlış olmaz. Biraz günü biraz da bizim izleyicinin (ATV'nin izleyici profili için) kafasını karıştıran bir proje olmasından dolayı, böyle olduğu kanaatindeyim. Komplo teorileri, bizzat senaryoları yazılmış, gerçek hayatımızda bizlere sunulmuş ve örnekleri bol bir ülkede yaşıyoruz. '8.Gün', sır perdesi aralanmamış siyasi bir cinayet üzerinden hareketle giriyor. Ben de umutlanmış, bir ilk olarak benzer dizilere yol açar diye dileklerimi yollamıştım. Gündüz kuşağı programları 'Yemekteyiz' ve 'Esra Erol'un da gerisinde kalıyorlar. Belirteyim, amacım programları küçümsemek değil. Söylemek istediğim, çok izlenen zaman dilimi dizisinin, gündüz kuşağı programlarının da gerisinde kalması durumu...

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...