Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Milli Piyango 29 Mart 2018 çekiliş sonuçları öğren | MPİ sıralı tam liste

Düzenleyen:
Milli Piyango 29 Mart 2018 çekiliş sonuçları öğren | MPİ sıralı tam liste

Ekonomi Haberleri

Milli Piyango 29 Mart 2018 çekiliş sonuçları öğrenmek isteyenler haberimize bakabilir. MPİ tarafından çekilişi yapılan Milli Piyango bu akşam belli oldu. Peki Milli Piyango sonuçları belli oldu mu? MPİ sıralı tam liste ve Milli Piyango çekiliş sonuçları burada yer alıyor.

Milli Piyango 29 Mart 2018 çekiliş sonuçları, Milli Piyango ne zaman belli oluyor ve Milli Piyango çekilişi sıralı tam listesine buradan ulaşabilirsiniz. Her ayın 9, 19 ve 29'unda yapılan Milli Piyango çekilişi için 29 Mart akşamı büyük heyecan yaşandı. Milli Piyango 29 Mart 2018 çekilişinde büyük ikramiye tamı tamına 2,5 milyon TL... Her zaman olduğu gibi bu hafta da bilet alarak çekilişe dahil olan talihliler Milli Piyango çekilişi belli oldu mu, Milli Piyango saat kaçta çekiliyor?  sorularına cevap arıyor. Milli Piyango 29 Mart 2018 çekiliş sonuçları ve MPİ sıralı tam listesi turkiyegazetesi.com.tr adresinde yayınlanıyor. İşte 29 Mart Milli Piyango çekiliş sonuçları ile ilgili aradıklarınız...

29 MART MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMASI İÇİN TIKLAYIN

Milli Piyango saat kaçta çekiliyor?

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Ankara Balgat binasında çekiliş heyeti ve noter huzurunda yapılan çekilişler, her ayın 9, 19 ve 29'unda düzenli olarak saat 21:15'te yapılmaktadır.

Milli Piyango 29 Mart 2018 çekiliş sonuçları öğren | MPİ sıralı tam liste

Milli Piyango çekilişi ile ilgili detaylı bilgi 

Milli Piyango çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamaz. Katılmış olsalar bile ikramiye alamazlar. Çekilişlerde kazanılan ikramiyelerin, bir yıl içinde alınması gerekir. Bir yıl sonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve bu ikramiyeler için ödeme yapılmaz. Zaman aşımı; hafta sonuna veya resmi tatile denk gelirse ilk iş gününde mesai saati bitimine kadar talihli, ikramiyesini alabilir.
 
Talihlilere ikramiye ödemesinin yapılabilmesi için; çekiliş biletinde seri numara, ikramiye tutarı ve bilet fiyatının rahatça okunabilmesi gerekir. Bilette yırtılma ya da kopma olmuş olsa bile, biletteki rakamların okunması ikramiyenin ödenmesi için yeterlidir. 

Milli Piyango 29 Mart 2018 çekiliş sonuçları öğren | MPİ sıralı tam liste

Milli Piyango sonuçları nasıl sorgulanır?

Milli Piyango çekilişin bitmesinin ardından Milli Piyango İdaresi'nin resmi sitesi olan mpi.gov.tr'den resmi sonuçlar yayınlanmaktadır. Kazanan numaralarla birlikte aynı zamanda çekilişin resmi kayıt videosu da vatandaşlarla paylaşılmaktadır.

Milli Piyango biletlerinin özellikleri 

Kağıdın dokusunda, yuvarlak içerisinde Milli Piyango amblemli fligran bulunuyor ve gün ışığına tutulduğunda görülüyor. Kağıdın her tarafına homojen olarak dağılmış ve yalnızca mor ışık (ultraviyole) altında görülebilen uzunluğu en az 3 milimetre olan parlayan ve kesin çizgiler şeklinde mavi ve sarı renkli görünmez elyaf da yer alıyor. Kompozisyon bölümünün üst ve alt bölümünde yer alan mini ''Milli Piyango'' yazısı, renkli fotokopi çekildiğinde dağılma özelliğine sahip. Biletin tarih ve bedelinin yazıldığı bölümdeki ince çizgiler fotokopi çekildiğinde dağılıyor ve netliğini kaybediyor.

Milli Piyango ikramiyeleri nereden alınır? 

Milli Piyango biletinin son 3 ( üç ) rakamına kadar isabet eden ikramiye tutarlarını Milli Piyango gezici ve sabit bayileri ödemek zorundadır. Bu bayiler son dört veya beş rakamına göre isabetli biletlerin de ikramiyelerini ödeyebilirler. Bu tutarlar üzerindeki ikramiyeler bayi ödeme yetkisi dışındadır.
Başbayiler ile sanal ortam bayileri İdare ile imzaladıkları sözleşmede belirtilen tutara kadar olan ikramiyeleri öderler.

Yılbaşı çekilişi için bilet kupürlerine bakılmaksızın, 1.000.000.- ( Bir milyon TL. ) ve daha büyük ikramiyeler, yıl içerisinde yapılacak diğer çekilişlere ait büyük ikramiye Genel Müdürlükçe, bunların altında kalan diğer ikramiyeler Milli Piyango Şube Müdürlüklerince ödenir.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...