Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Caner Toygar'dan ilk açıklama geldi

Düzenleyen:
Caner Toygar'dan ilk açıklama geldi

MAGAZİN Haberleri

İntihar girişiminde bulunan evlilik programlarının tanıdık simalarından Caner Toygar, yaptığı açıklamada "Bir daha böyle bir hata yapmayacağım, üzgünüm" dedi.

Türkiye'nin evlilik programlarıyla tanıdığı Caner Toygar akşam saatlerinde intihar girişiminde bulundu. Apar topar hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Toygar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Dün için herkesten özür dilerim. Bir daha böyle bir hata yapmayacağım, üzgünüm" dedi.

CANLI YAYIN YAPTIKTAN SONRA İNTİHAR ETTİ

Toygar, hastaneye kaldırılmadan önce bir sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında "Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Herkesten çok özür diliyorum ama artık dayanamıyorum" ifadelerini kullanmıştı. Bu yayın sonrası canına kıyan Toygar, yakınları tarafından apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

"İYİYİM" MESAJI VERDİ

Beylikdüzü'nde bir hastaneye kaldırılan ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Caner Toygar'ın hastaneden görüntüleri de geldi. Instagram fenomeni Murat Övüç'ün paylaştığı görüntülerde Caner, durumunu merak edenlere "İyiyim" mesajı verdi.

Caner Toygar'dan ilk açıklama geldi

"ÇOK ÜZGÜNÜM, HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM"

Tedavi sonrası bir açıklama yapan Toygar " Merhaba! Dün için herkesten özür dilerim. Biliyorum herkesi çok üzdüm ama inanın o kadar her şey birikti ki o kadar olaylar üst üste geldi ki saçma sapan düşüncelere girdim ,tekrardan herkesten özür diliyorum. Bir daha böyle bir hata yapmayacağım, üzgünüm" dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...