İstanbul'da dehşet saçan koca ile ilgili karar verildi

Düzenleyen:
İstanbul'da dehşet saçan koca ile ilgili karar verildi

YAŞAM Haberleri

İstanbul Üsküdar’da, işten eve geldiğinde eşini başka bir erkekle yakalayınca çılgına dönerek, eşini bıçakla yaralayan, eşinin yanında yakaladığı adamı bıçaklayarak öldüren Mahir Ardıç hakkında karar verildi...

İstanbul Üsküdar'da, 3 Ocak 2018 tarihinde işten eve gelen Mahir Ardıç, eşini başka bir erkekle yakalayınca çılgına döndü. Eşi B. Ardıç'ı bıçakla yaralayan, eşinin yanında yakaladığı Mahmut Çütçü'yü bıçaklayarak öldüren Mahir Ardıç hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, şüpheli Mahir Ardıç ile evli olan B. Ardıç'ın internet üzerinden tanıştığı Mahmut Çütçü ile görüşmeye başladığı anlatıldı.

Olay günü B. Ardıç ile Mahmut Çütçü'nün evde görüştükleri sırada işten gelen şüpheli Mahir Ardıç'ın tarafları gördüğü belirtilen iddianamede, Ardıç'ın iş yerinde çalışan Çetin Tanrıtanır'ı telefonla arayarak çağırdığı ve birlikte Çütçü'yü darbettikleri aktarıldı.

İddianamede, şüpheli Ardıç'ın daha sonra mutfaktan aldığı bıçakla Çütçü'yü bıçaklayarak öldürdüğü, eşini de yaraladığı kaydedildi.

Eylemin, eşin sadakat yükümlülüğüne aykırı davranması karşısında haksız tahrikin meydana getirdiği şiddetli elemin etkisiyle gerçekleştirildiği savunulan iddianamede, Ardıç'ın "haksız tahrik altında kasten öldürme" ve "haksız tahrik altında eşini kasten yaralama" suçlarından 13 yıl 6 aydan 22 yıl 6 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi.

İddianamede, şüpheli Çetin Tanrıtanır'ın ise "kasten öldürmeye yardım etme" suçundan 10 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

İddianame, gönderildiği Anadolu 11. Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Şüphelilerin yargılanmasına ilerleyen günlerde başlanacak.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...