Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Turizmci, Rus dizisi istiyor

Turizmci, Rus dizisi istiyor

Ekonomi Haberleri

Körfez ülkelerinde gösterilen Türk dizelerinden etkilenip Türkiye'ye gelen turist sayısı artınca, turizmcilerden yeni talep geldi.

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmecileri Birliği'nce  (AKTOB) Rus turizm pazarının geliştirilmesine yönelik hazırlanan raporda, Rusya'da Türk dizilerinin ve oyuncularının geniş hayran kitlesi olduğu belirtilip, ilgi çekebilecek yeni dizi ve film çalışmalarının desteklenmesi istendi. 13-15 Mart'ta düzenlenen Moskova MITT 2018 fuarına dair raporda "Ruslar en fazla turizm harcaması yapanların 6'ncı sırasında. Çok fazla seyahate çıkıp yıllık 54 milyar dolar harcıyorlar. Daha çok Rus gelmesi için çalışma yapmalıyız. Üst sınıf Rus turistler 'deniz-kum-güneş' tatili tercihinin yanı sıra kültürel ve şehir turlarına ilgi duyuyor." denildi. Sağlık ve spor turizminin önemli olduğunu, Türk sanatçıların Ruslar tarafından çok sevildiğini hatırlatan AKTOB yetkilileri, Rusların sevdiği ünlü isimlerin rol aldığı film ve dizilerin daha çok turist gelmesine katkı sağlayacağını ifade ediyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...