Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CAS, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a yazı gönderdi

CAS, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a yazı gönderdi

FUTBOL Haberleri

CAS, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerine bir yazı gönderdi, sarı-lacivertli kulüp de bunu kabul etti.

UEFA'dan Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen Avrupa kupalarından men cezasından sonra iki kulüp de dün Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurdu. CAS, iki kulübe de bir yazı göndererek "Eğer acil yargılamayı kabul ederseniz sizi kura çekimine ve ön eleme turuna kabul ederim" dedi. Fenerbahçe de bu yazıyı dikkate aldı ve acil yargılamayı kabul etti. Bu nedenle de sarı-lacivertli takımı yarın yapılacak şampiyonlar ligi ön eleme turu kura çekimine dahil olacak.


İŞTE OLAYIN TÜM DETAYLARI
Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) eski yöneticisi avukat Yunus Egemenoğlu, yaşananlar hakkındaki detayları NTV Spor'daki canlı yayında şu sözlerle açıkladı:
Fenerbahçe CAS'a başvurdu ve tedbir istedi. UEFA bu sabah CAS'a bir yazı gönderdi. CAS'ta iki dava şekli var. Olağan ve olağanüstü dava olmak üzere. İlki 8 ay sürebiliyor. Diğeri ise çok kısa sürede sonuçlandırılıyor. UEFA sarı lacivertli kulübe bunu sordu ve Fenerbahçe bu olağanüstü yargılama kararını kabul etti. Böylece 21 ve 23 ağustos arası duruşma yapılacak, 28 Ağustos'ta da karar açıklanacak. Zaten 29 Ağustos Şampiyonlar Ligi Grup Kuralarının da belli olacağı tarih. Eğer Fenerbahçe ön elemelerde elenirsezaten bir önem arz etmeyecek çıkacak karar. Eğer Fenerbahçe ön elemeleri geçerse ve Cas cezayı onarsa Şampiyonlar Ligine Bursaspor katılacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...