Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Filipinler'de tayfun 30 balıkçıyı yok etti

/ Kaynak: CHA
Filipinler'de tayfun 30 balıkçıyı yok etti

DÜNYA Haberleri  / CHA

Filipinler'in kuzeyindeki Pangasinan ilinden 2 gün önce denize açılan 30 balıkçıdan Isang tayfunu çıktıktan sonra haber alınamıyor.

Filipinler'in kuzeyindeki Pangasinan ilinden 2 gün önce denize açılan 30 balıkçıdan Isang tayfunu çıktıktan sonra haber alınamıyor. nbsp;Milli Savunma Kurumu yerel yöneticilerinden Melchito Castro, 30 balıkçının tayfundan önce denize açıldığını, fakat halen dönmediğini belirtti. Castro ayrıca balıkçıların aileleri tarafından yetkililere yapılan bildiri sonucunda durumdan haberdar olduklarını ve arama kurtarma çalışmalarına başladıklarını söyledi. nbsp;İlk aramalar olumsuz sonuçlanırken, balıkçıların yeri henüz bulunamadı. nbsp;Öte yandan diğer balıkçılara göre kayıp 30 balıkçının yakaladıklarını satmak üzere başka bir limana varmış olmaları mümkün. nbsp;Isang tayfunu geçtiğimiz salı günü Filipinler kıyılarına ulaşmış ve ülkede 11 ili 1. derece afet alarmı altında bırakmıştı. Tayfun bugün itibari ile Filipinler kıyılarını terk ederek, Çin'e doğru hareket ediyor.
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...