Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nihat Doğan'a tepki yağıyor

Düzenleyen:
Nihat Doğan'a tepki yağıyor

MAGAZİN Haberleri

Survivor Panoroma'da konuşmacı olan Seda Akgül'e, hakaret edenNihat Doğan'a sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor.

Sunucu Seda Akgül, Survivor'dan elenen Nihat Doğan'ın çok konuşmasını eleştirerek, "Nihat benim kocam olsa boğarım" demişti. Bu sözlerinin ardından türkücü Nihat Doğan'da, "Ben de k... evlenmem desem doğru mu olur?" diye karşılık verdi.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Basına düşen bu haberden sonra Nihat Doğan'ın verdiği tepki sosyal medyada geniş yer buldu. Vatandaşlar Nihat Doğan hakkında binlerce eleştirilerde bulundu.

İŞTE O YORUMLARDAN BAZILARI;

- Nihat Doğan denen kadın düşmanı seda akgül'e canlı yayında "k..." dedi. Bu ş... kadınları aşağılamaya hala devam ediyor siz de bunu ekranlara çıkartıyorsunuz! Kadınları bir obje olarak gören şu adamı yok edin.

- Yemin ediyorum bu nihat doğan köy peyniri falan ya

- Ohaaaa Nihat dogan Seda Akgül'e kaşar dediii yuhhh terbiyesiz

- Özgecan'a hak etmiş diyen Nihat Doğan'ı iyi halt etmiş gibi televizyona çıkarırsanız bu milletin arsızlarından aldığı yürekle tanımıyorum hakkını helal etsin ile k...  kelimesini aynı cümlede kullanacak kadar ahlak yoksunluğuna bürünebilir.

- Nihat Doğan'ı adam yerine koyup izliyorsunuz, sonra mal mal konuşunca sinirleniyorsunuz. İzlemeyin kardeşim, siz izlemezseniz kimse de onu televizyona çıkarmaz.

- Nihat Doğan'ın cümleleri kadar boş bir gün

- Rezilsin Nihat Doğan ve hic degismeyeceksin #susartıknihatdoğan

- Nihat Doğan nasıl iğrenç

- Tüm dostlara huzurlu ve mutlu hafta sonları.

- Nihat Doğan hariç!

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...