Şehit korucunun eşinden Kürtçe ağıt

Düzenleyen:
Şehit korucunun eşinden Kürtçe ağıt

GÜNDEM Haberleri

Siirt’in Eruh ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen 6 güvenlik korucusunun naaşı, İçişleri Bakanı Soylu’nun katıldığı törenle toprağa verilirken; törende Kürtçe ağıtlar yakan şehit korucunun eşi, “Şehitler ölmez” dedi.

Eruh’a bağlı Ormanardı kırsalındaki yol yapım çalışmasının emniyeti sağlayan güvenlik güçlerine PKK'lı teröristlerce düzenlen saldırıda şehit düşen güvenlik korucuları, Sıddık Erkan (46), Mehmet Eren (44), Abdullah Yüztağ (40), Seyfettin Bağkurt (26), Nevzat Gökçe (37) ve Mehmet Oktay (27) için Ekmekçiler köyünde tören düzenlendi. Törene, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Milletvekili Yasin Aktay, Van Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Salih Karataş, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ve şehitlerin yakınları katıldı. 

Şehit korucunun eşinden Kürtçe ağıt

Törende, Siirt Müftüsü Faruk Arvas, şehitler için cenaze namazı kıldırtarak, dua okudu. Daha sonra şehitlerin naaşları omuzlara alınarak, köy mezarlığına defnedildi.  Törene katılan vatandaşlar terör örgütüne lanet getirirken, Kürtçe ağıtlar yakan şehit eşi, “Şehitler ölmez” dedi.

Şehit korucunun eşinden Kürtçe ağıt

Şehit korucunun eşinden Kürtçe ağıt

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...