Yapay zekânın dâhileri teknoloji zirvesine geliyor

Yapay zekânın  dâhileri teknoloji  zirvesine geliyor

Ekonomi Haberleri

Turkcell’in düzenlediği Türkiye’nin en kapsamlı ve geniş katılımlı teknoloji etkinliği Teknoloji Zirvesi, 4 Nisan’da Haliç Kongre Merkezi’nde 9’uncu kez kapılarını açıyor.

‘Türkiye. Bugün. Şimdi.’ sloganıyla başlayacak zirve, 100’e yakın fikir önderini bir araya getiriyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan ile Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun katılacağı zirvenin bu yılki konuşmacıları arasında yapay zekâ konusunda dünyanın öncü isimlerinden Profesör Stuart J. Russell, GSM Operatör Birliği (GSMA) Genel Direktörü Mats Granryd, IBM Watson ve Bulut Platformu Portföyü’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rob High ile TBWA Global Kreatif ve İçerik Direktörü Theodor Arhio yer alıyor. Bugüne kadar 700’e yakın yerli ve yabancı fikir önderini ağırlayan ve eş zamanlı oturumlarla toplamda 35 bini aşkın ziyaretçi ile 450 bin takipçinin dijital platformdan izlediği Teknoloji Zirvesi’nin bu yıl da 100 binlerce kişiye ulaşması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...