Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Telaş etmesin

Telaş etmesin

SPOR Haberleri

Bugünkü Genel Kurul’da eski yönetimin ibra edilip edilmeyeceği merakla beklenirken, sarı-kırmızılıların başkanı “Galatasaray’da kimsenin parası kalmaz” diyerek teminat ve rehineler için göndermede bulundu

Burhan Can Terzi

Tansiyon yükselebilir
Galatasaray’da Dursun Özbek taraftarlarıyla, Özbek’e karşı olanlar arasında yüksek bir gerilim var. Bu gerilimin bugünkü genel kurulda patlak vermesi muhtemel gözüküyor. Kongre öncesi öngörü tansiyonun sık sık yükselebileceği şeklinde.

Rakibi yormalısın
Galatasaray’da, Trabzonspor maçının şifreleri üzerinde çalışmalar sürerken, dün hem hücum hattında hem savunmada özel çalışmalar yapıldı. Teknik direktör Fatih Terim, golcü Gomis’in, Fenerbahçe maçının üstüne çıkması gerektiğini iletti. Fransız golcünün her an hareketli olmasını isteyen Terim, rakip stoperleri topsuz oyunda da yormasını tembihledi. Bu önemli maçta en kirik faktörlerden birinin de hücum presi olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam “Bas ve yıprat” emri verdi.

Bonkör Aslan
TFF, kulüplerin oyuncu transferlerinde futbolcu menajerlerine ödediği resmî rakamları açıkladı. Süper Lig’de bu alanda ilk sıraya Galatasaray aldı. Sarı-kırmızılıların menajerlere toplam 3 milyon 500 bin avro ödeme yaptığı görüldü. Sarı-kırmızılı takımın zirve yarışındaki rakiplerinden Beşiktaş’ın ise 75 bin avro ödeme yapması dikkat çekti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...