Cerablus'ta TSK'ya Türk bayrağıyla destek verildi

Düzenleyen:
Cerablus'ta TSK'ya Türk bayrağıyla destek verildi

GÜNDEM Haberleri

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin'in proje terör örgütü PKK'dan temizlenmesine sevinen Halep halkı, TSK'ya destek için toplandı. Cerablus'ta toplanan kalabalık Türk bayrağı açtı.

Avrupa'nın "Türkiye sivillere zarar veriyor" başlıklarıyla haber yaptırdığı halk, Halep'te bir araya geldi. Yüzlerce Suriyeli Türk Silahlı Kuvvetleri'ne destek verdi. Zeytin Dalı Harekatı'ndan memnun olduklarını belirten siviler, "Türkiye topraklarımızı PKK'dan kurtarsın" çağrısında bulundular.

"TOPRAKLARIMIZI KURTARIN"

ÖSO ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne destek için Halep Cerablus'ta toplanan yüzlerce Suriyeli, Türk bayrağı açarak Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan işgal altındaki tüm toprakların kurtarılmasını talep etti. Zidane isimli bir Cerabluslu, "Türk hükümetinden, 3 yıldır topraklarımızı işgal eden terör örgütü PKK'dan kurtarmasını talep ediyoruz" dedi.

Ayrıca göstericiler, Doğu Guta'da rejim güçlerinin ihlallerinin de durdurulmasını istedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...