Okyanus canavarları pasifik savaşı

Okyanus canavarları pasifik savaşı

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Sinemalarda bu hafta birbirinden güzel filmler vizyondaki yerini aldı bunlardan biri de Okyanus canavarları pasifik savaşı.

Tehlike gökyüzünden, uzaylılardan beklenirken, okyanusun derinliklerinden gelir. Devasa boyuttaki canavarlar, giderek güçlenmekte ve sayıları da artmaktadır. Milyonlarca insanın canına mal olan ve insan kaynaklarını tüketen bir savaş başlar. Bu devasa Kaijular ile savaşabilmek için özel bir silah üretilir. Jaeger adı verilen büyük robotlar, akılları nöral bir köprüde kitlenmiş iki pilot tarafından beyin gücüyle yönetilir. Ama Jaegerlar bile acımasız Kaijuların yanında savunmasız kalırlar. nbsp;
Jeagerlerden umduğunu bulamayan ve canavarlara karşı işbirliği halinde olan dünya liderleri, büyük bir korunma duvarı projesi başlatırlar fakat bu da netice vermez.Jeagerlerin komutanı, görevlerinin iptal edilip, ödeneklerinin kesilmesine rağmen mücadelede kararlıdır. Bu tehlikeden tamamen kurtulmak için, savunmadan vazgeçip, problemin kaynağına yani okyanusun derinliklerine saldırmaya karar verirler. nbsp;Yenilmenin eşiğindeki insanoğlunun son çaresi eski pilot (Charlie Hunnam) ve deneyimsiz stajer (Rinko Kikuchi)'dir. Birlikte, insanlığın son umudu olacaklardır.

Yönetmen: Guillermo del Toro
Oyuncular: Charlie Hunnam, İdris Elba, Rinko Kikuchi, Charlie Day






##tgvideo##
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...