Erdoğan: Er ya da geç çözeceğiz

Düzenleyen:
Erdoğan: Er ya da geç çözeceğiz

POLİTİKA Haberleri

İstanbul'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'yi faiz belasından kurtaracağız. Faizleri düşürüp enflasyonu da indireceğiz. Enflasyonun anası da babası da faizdir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongrenin yapılacağı salon önünde kendisini bekleyen kalabalığa hitap etti. 

Erdoğan, buradaki konuşmasında "Birileri çıkıp garip garip konuşuyor, 'Ekonomi şöyle, dikkatli olmak lazım' falan... Tabii dikkatli olacaksın. Ama kendi ayağına da kurşun sıkamazsın. Bu faiz belasından Türkiye'yi, faizi aşağı indirmek suretiyle enflasyondan kurtaracağız. Enflasyonun anası da babası da faizdir. Bunu bilmeyenler bilsin. Bunun aksini yapmaya kalkanlar da kusura bakmasın karşılarında beni bulur. Ekonomide her kötülüğün anası faizdir. Fakiri daha fakir zengini daha zengin yapar. Bunun da lobisi finans kuruluşlarıdır. Açık söylüyorum, devletin bankaları da bunun içindedir. Bunu er geç çözeceğiz" dedi.

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...