Şanlıurfa’da bir evde çıkan yangında 4 yaşındaki engelli çocuk hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Şanlıurfa’da bir evde çıkan  yangında 4 yaşındaki engelli çocuk hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

​Şanlıurfa’da bir eve çıkan yangında 4 yaşındaki engelli çocuk yanarak hayatını kaybetti. Anne ve babasının taziyeye gitmek için evde yalnız bıraktığı çocuklardan 3’ü itfaiye tarafından son anda yanmaktan kırtarılırken, 4 yaşındaki zihinsel engelli kız ise hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre yangın, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre anne ve baba, bir yakınlarının taziyesine gitmek için 4 çocuğunu evde yalnız bıraktı. Aile taziyede olduğu sırada evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu itfaiyeye haber verdi. Yangın nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. İçeride mahsur kalan 4 kardeşten 3’ü itfaiye tarafından son anda kurtarılırken 4 yaşındaki Remziye Demir ise hayatını kaybetti.

Taziyeden dönen baba Ahmet Demir, çocuğunun öldüğünü öğrenince sinir krizleri geçirdi. Baba, olay yerindeki ambulansa alınarak sakinleştirici iğne yapıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...