Bursaspor'dan CAS kararına tepki

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'dan CAS kararına tepki

FUTBOL Haberleri  / İHA

UEFA tarafından verilen cezalara CAS'ın yürütmeyi durdurmasna Bursasporlu taraftarlar, tepki gösterirken yönetimden resmi açıklama yapılması bekleniyor.

UEFA tarafından Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verilen cezalara, CAS tarafından yürütmenin durdurulması kararı alınmasının ardından Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolu kapanmış oldu. Yeşil-beyazlı taraftarlar, bu karara yoğun tepki gösterirken, yönetimden de resmi bir açıklama yapılması bekleniyor. nbsp; Fenerbahçe'nin UEFA'dan aldığı Avrupa kupalarından men cezasının ardından yeşil-beyazlı kulübün devler ligine katılması bekleniyordu. Ancak CAS tarafından yürütmenin durdurulması kararı alınması üzerine Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılma yolu da kapandı. Alınan karara göre, Fenerbahçe devler liginde ön eleme maçları oynarken CAS, bu davayı görüşecek. Fenerbahçe görüşülen davada haklı bulunursa, Avrupa'da hak ettiği yerden turnuvaya devam edecek. Ancak CAS, UEFA'yı haklı bulursa sarı-lacivertli kulüp Avrupa kupalarından men edilecek.


nbsp;TARAFTAR İTİRAZ İSTİYOR
Bursasporlu taraftarlar da, sosyal paylaşım siteleri ve oluşturdukları internet siteleri aracılığıyla alınan karara tepki gösterdi. Yeşil-beyaz sevdalıları yaptıkları açıklamada, "Şike sebebiyle men cezası alan İstanbul takımı Fenerbahçe'ye dair, bu yaptırıma gelen yürütmeyi durdurma kararına anlam veremiyoruz. İstanbul temsilcisi takımın, CAS'tan çıkacak bir cezadan önce elenmesi halinde, yerine Şampiyonlar Ligi'ne gitmesi gereken kulübümüz yeniden mağdur olacak. Kulübümüz bu anlamsız ve ağır mağduriyet şüphesi oluşturan karara dair 'acilen' açıklamada ve itirazda bulunmalıdır" ifadelerini kullandılar.
Bursaspor yönetiminin de bu kararın ardından resmi internet sitesi aracılığıyla açıklama yapması bekleniyor.

FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...