Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hafta sonuna özel büyük kampanya

Hafta sonuna özel büyük kampanya

EMLAK Haberleri

Geliştirdiği projelerle sektöre ve Türkiye ekonomisine değer katan Hakyapı, Anadolu Yakası’nda hayata geçirdiği Onlife projesinde lüksü ulaşılabilir kılmaya devam ediyor.

 Hakyapı, Pendik’te hayata geçirdiği Onlife projesinin sadece 5 dairesi için bu hafta sonuna özel başlattığı kampanya ile kazandırmaya devam ediyor. Prestijli projesinde yüzde 10 peşinatla 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunan firma, 1+1 fiyatına 2+1 daireleri 290 bin TL’den satışa sunuyor. Kampanya ile konut alıcılarına avantajlı bir yatırım imkanı sunan Hakyapı, konumu ve ayrıcalıklı özellikleriyle öne çıkan projesinde yüksek prim vadediyor.  Konforlu ve lüks 2+1, 3+1, 3+1 teraslı konut tiplerinin yer aldığı projede 429 daire bulunuyor.
Şehir içi ulaşım açısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, E-5 ve TEM otoyoluna ise 4 km mesafede bulunuyor.
İnşa çalışmalarına başlanılan Onlife, 2020’nin Ocak ayında teslim edilecek.

 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...