Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsrail'in Gazze'de katlettiği Filistinlilerin evinde büyük acı

Düzenleyen:
İsrail'in Gazze'de katlettiği Filistinlilerin evinde büyük acı

DÜNYA Haberleri

Gazze'de Cuma günü gerçekleştirilen büyük dönüş yürüyüşü sırasında İsrail'in acımasız saldırıları nedeniyle 17 kişi yaşamını yitirmiş, 500'den fazla kişi de yaralandı. Cenaze törenleri yürek dağladı.

İsrail'in 1976 yılından bu yana devam ettirdiği sistemli işgal ve sürgün girişimleri her 30 Mart tarihinde Filistinlilier tarafından yürüyüşlerle protetsto ediliyor.

Bu yıl gerçekleştirilen protestolarda da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi İsrail zulmü ve barbarlığı öne çıktı. Katil İsrail askerleri 17 Filistinliyi şehit etti, 500'den fazla kişiyi de yaraladı.

İsrail'in Gazze'de katlettiği Filistinlilerin evinde büyük acı

CENAZELER YÜREK DAĞLADI
Gazze'de İsrail orduları tarafından gerçek mermi kullanarak, acımasızca ve barbarca katledilen Filistinlilerin cenaze törenleri gerçekleştirildi. Tören sırasında göz yaşları sel oldu aktı, tarifsiz acıyı yaşayan aileler ve şehitlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Yaşanan acıyı tüm çıplaklığıyla gösteren kare de bu oldu. Şehit Hamdan Abu Amshah'ın ailesi, cenaze töreninde kendinden geçti...

İsrail'in Gazze'de katlettiği Filistinlilerin evinde büyük acı

TOPRAK YÜRÜYÜŞÜ
Filistinli gruplar, 30 Mart Toprak Günü'nde Gazze Şeridi-İsrail sınırında "Büyük Dönüş Yürüyüşü"nü düzenleyecek. Filistinli çok sayıda kuruluş, 1948'de topraklarından göç etmek zorunda bırakılanların "geri dönüş" hakkını kullanabilmeleri için yürüyüşe destek veriyor. İsrail askerlerine de 30 Mart günü için gerçek mermi kullanma izni verildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...