Taner Yıldız, ATO Yönetim Kurulunu kabul etti

/ Kaynak: AA
Taner Yıldız, ATO Yönetim Kurulunu kabul etti

Politika Haberleri  / AA

Taner Yıldız, seçimlerden başarıyla çıkan, Ankara'yı ticarette son derece başarılı şekilde temsil eden ATO Yönetim Kurulu ile bir araya geldiğini söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "AK Parti nbsp;hükümetlerinin en önemli yanlarından birisinin sivil toplum örgütleriyle, toplumun dinamikleriyle bir arada olmak ve yapıyormuş gibi yapmadan gerçekten olması gereken yapmak. Şu ana kadar böyle geldik ve bu performansımızı da katlanarak devam ettirmeyi düşünüyoruz" dedi. Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci ve yönetim kurulu üyelerini Bakanlıkta kabul eden Yıldız, seçimlerden başarıyla çıkan, Ankara'yıticarette son derece başarılı şekilde temsil eden ATO Yönetim Kurulu ile bir araya geldiğini söyledi. Yıldız, "AK Parti hükümetlerinin en önemli yanlarından birisinin sivil toplum örgütleriyle, toplumun dinamikleriyle bir arada olmak ve yapıyormuş gibi yapmadan gerçekten olması gereken yapmak. Şu ana kadar böyle geldik ve bu performansımızı da katlanarak devam ettirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu. ATO Başkanı Bezci, yeni seçilen Yönetim Kurulu olarak Bakan Yıldız'ı ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...