Suriye'den atılan mermiler yangın çıkardı

/ Kaynak: İHA
Suriye'den atılan mermiler yangın çıkardı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Suriye'den atılan uçaksavar mermisi, Ceylanpınar Tarım İşletmesi sınırları içerisindeki kuru ot ve ağaçların tutuşmasına neden oldu.

Suriye'nin Resulayn ilçesinden atılan uçaksavar mermisi, Ceylanpınar Tarım İşletmesi (TİGEM) sınırları içerisindeki kuru ot ve ağaçların tutuşmasına neden oldu. nbsp;Ceylanpınar ilçesinin sınır komşusu olan Suriye'nin Resulayn ilçesinde PYD ve muhalifler arasında yaşanan çatışmanın Resulayn'da sona ermesinin ardından, ilçenin yaklaşık 5 kilometre batısında bulunan Tal-Halaf köyünde mevzilenen muhalifler ile PYD'liler arasında çatışma çıktı. Yaşanan çatışma sonrasında seken bir uçaksavar mermisi, TİGEM sınırları içerisinde bulunan kuru ot ve ağaçların tutuşmasına neden oldu. Yangın, daha fazla büyümeden ilçe belediyesine ve TİGEM'a ait itfaiye araçları tarafından söndürüldü.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...