Survivor'da Kim GİTTİ, Kim Elendi? | Survivor'da Adaya Kim VEDA ETTİ (SURVİVOR 2018)

Düzenleyen:
Survivor'da Kim GİTTİ, Kim Elendi? | Survivor'da Adaya Kim VEDA ETTİ (SURVİVOR 2018)

MAGAZİN Haberleri

Her şey yalan tek gerçek dokunulmazlık oyununun kazananı All Star oldu. Survivor'da Kim Gitti, Kim Elendi? Survivor 2018 Dokunulmazlık kim kazandı? Survivor'da adaya kim veda etti?

Survivor'da kim gitti, kim elendi? Her pazar akşamı izleyicileri ekran başına kilitleyen izleyenlerin hop oturup hop kalktığı Survivor'da dokunulmazlık oyununun kazananı All Star oldu. Eleme adayları Nevin, Birsen, Yağmur oldu. Oy çokluğu ile Nevin'in ismi çıkmıştı. Birsen'in adını Cumali söyledi. Yağmur'un ise ismini Anıl söyledi.  Haftanın en iyi performansları Sema ve Damla, Murat,Hilmicem oldu. Ödülleri vitamin olacak. Elenen isim Nevin Yanıt oldu. Survivor'da takımlar belli oldu. Birinci takım Hakan Hati̇poğlu,​Nagi̇han Karadere, Hi̇lmi̇cem İntepe, Murat Ceylan,Damla Can, Anil Berk Baki̇, Cumali̇ Akgül, Funda Alkayiş, Bi̇rsen Tekgöz,Nevi̇n Yanit,Yağmur Banda oldu.İkinci takım: Ümit Karan, Turabi Çamkıran, Adem Kılıççı, Yiğit izik, Sema Apak,Berna Canbeldek, Merve Aydın, Elif şadoğlu,Sahra Işık, Mustafa Kemal Kurt oldu. Acun Ilıcalı her zaman her şey yalan tek gerçek dokunulmazlıkta gerginlik hat safaya ulaşmıştı. Hakan ile Ümit Karan arasında ipler gerildi. Hakan All Star'ı sahaya gömücez bambaşka bir Gönüllüler takımı ile oynayacaksınız dedi. Ümit Karan sen takımına analt demişti. Ümit Karan'da aldıkları galibiyetin ardından takımım yıkılmadı dimdik ayakta dedi. Umarım Hakan sözünü geri alır dedi. Hakan'da büyük konuşmamak gerekmiş ama belki dünün cevabını veremedik ama elbet bir gün vericez ve ben bugünü hatırlatacağım dedi. All Star takımı aldıkları galibiyetin ardından bu akşam sinema izlemeye gidiyoruz. Gerçek bir dram var dedi. Dokunulmazlık sembolünü Acun Ilıcalı Merve Aydın'a verdi. Survivor'da ada konseyinde gözyaşları sel oldu.Ada konseyinde şok bir gelişme yaşandı. Batuhan Survivor'ı kaldıramadığını söyleyerek adadan gitmek istedi. Acun Ilıcalı Batuhan Survivor 2018'de artık yok. diye açıkladı. All Star takımında beklenmedik bir gelişme mi olacak? Konseyde 3 isim eleme adayı olacak. Survivor'da eleme adayları kim? Haftanın en iyi performansı kolyesini Anıl kazandı. Konseyde bir isim söyleyecek. Peki Bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı? diye düşünüyorsanız Cumali bireysel dokunulmazlık kolyesinin sahibi oldu. Bu haftada kendisini garantiye aldı. Konseyde bir isim söyleyecek. Survivor'da Adaya Kim Veda Etti? Survivor'da kim gitti? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? gibi tüm merak ettiklerinizi haberimizden bulabilirsiniz.

ELENENİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLA 

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI
ELENEN İSİM İÇİN TIKLAYIN

Birinci takım:

HAKAN HATİPOĞLU

NAGİHAN KARADERE

HİLMİCEM İNTEPE

MURAT CEYLAN

DAMLA CAN

ANIL BERK BAKİ

CUMALİ AKGÜL

FUNDA ALKAYIŞ

BİRSEN TEKGÖZ

NEVİN YANIT

YAĞMUR BANDA

İkinci takım:

Ümit Karan

Turabi Çamkıran

Adem Kılıççı

Yiğit izik

Sema Apak

Berna Canbeldek

Merve Aydın

Elif şadoğlu

Sahra Işık

Mustafa Kemal Kurt

 
SURVİVOR FORMAT DEĞİŞTİ

Survivor'ın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımında yer alan Batuhan Buğra Eruygun'un Survivor şartlarını kaldıramadığını ve yarışmadan ayrıldığını açıkladı. Acun Ilıcalı, bu açıklanmanın yanı sıra çarpıcı bir açıklamaya daha imza attı. Ilıcalı, takımlar arasındaki dengesizlik nedeniyle All Star - Gönüllüler konseptinin bittiğini açıkladı. Acun Ilıcalı: "All Star & Gönüllüler konsepti bitmiştir. Yeni bir konseptle devam ediyorum All Star All Star'a karşı. Yani başlangıçtaki 12 All Star yarışmacısını şimdi 11 kaldı. 6-5 farklı takımlara böleceğiz. Yarın kimin hangi takımda olduğunu öğreneceksiniz. Şunu açıkca söylüyorum. Bu konsepte All Star Gönüllüleri yenmiştir. Artık denk takımlar istiyoruz" dedi.

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim Elendi? | Survivor'da Adaya Kim VEDA ETTİ (SURVİVOR 2018)

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim Elendi? | Survivor'da Adaya Kim VEDA ETTİ (SURVİVOR 2018)

ÜMİT KARAN- HAKAN HATİPOĞLU GERGİNLİĞİ

 Ünlüler ve Gönüllüler arasında krizin giderek büyüdüğü görülüyor. Hakan Hatipoğlu'nun All Star yarışmacısı Ümit Karan'a, "Karşımıza hazır çıksınlar. Çünkü yarın gördüğünüz gönüllüler bugüne kadarki olan gönüllüler kadar olmayacaktır. Takıma anlatırsan sevinirim" demesi All Star ekibini adeta çıldırttı. 

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim Elendi? | Survivor'da Adaya Kim VEDA ETTİ (SURVİVOR 2018)

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Acun Ilıcalı'nun sunuculuğunu yaptığı Survivor 2018 dokunulmazlık oyununu kazanan All Star oldu. Adrenalin tavan yaptığı yarışma programı bu akşam TV8 ekranlarında saat:20.00'da izleyicisi ile buluştu.

ÜMİT KARAN: SENİN YAPTIĞIN GİDER BENİM HOŞUMA GİDER

Kamera karşısına geçen Ümit Karan, Hakan Hatioplu'nun ayarına, "Onun yaptığı gider benim hoşuma gider" diyerek ti'ye aldı.

SURVİVOR 2018 SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Survivor 2018'de All Star ile Gönüllüler takımı her şeylerini vererek kıran kırana yarışıyor. Bu hafta All Star yine performansını konuşturdu. Gönüllüler takımında Nagihan gerginliği var. Hakan, Nagihan hakkında bomba gibi açıklamalarda bulundu.

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim Elendi? | Survivor'da Adaya Kim VEDA ETTİ (SURVİVOR 2018)

Survivor, bütün hızıyla devam ediyor. All Star hala yarışmalarda önde giderken Gönüllüler zaman zaman oyun almayı başarıyor. Bu hafta All Star takımından Gönüllüler takımına geçen Nagihan ile ilgili Gönüllüler’de tartışma çıktı. Hakan “Nagihan ağzına fermuar çekse şampiyon olur” dedi. Funda ise “Çok konuşuyor Allah bize sabır versin” dedi. Cumali’den de Nagihan’a tepki gecikmedi. İşte Survivor son bölüm özeti ve bütün ayrıntılar…

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Acun Ilıcalı, çocuğu olan yarışmacıların çocukları ile telefon görüşmesi yapacaklarına dair söz vermişti. Birsen, Cumali, Sema, Ümit ve Nagihan çocukları ile telefonda konuşurken duygusal anlar yaşandı.

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu sonrası iki takım ada konseyine çıktılar. Oyunu kaybeden Gönüllüler olunca takım, 3 kişinin ismini belirleyecek ve yarınki eleme konseyinde bir kişi yarışmaya veda edecek. Fakat henüz eleme adayları belli değil. Gecenin sonunda gönderilmesi istenen adaylar haberimizde olacak.

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim Elendi? | Survivor'da Adaya Kim VEDA ETTİ (SURVİVOR 2018)

"HER ŞEYE ALINIYORSUN"

Dokunulmazlık oyununda bir müsabakada Murat ile Cumali karşı karşıya geldi. Yarışma esnasında Cumali bayağı bir geride kalınca Hakan,  kenardan takım arkadaşına tepki gösterdi. Cumali "Bir daha beni oyuna çıkarma ağabey" deyince Hakan ise "Her şeye alınıyorsun Cumali" diye karşılık verdi.

Survivor'da Kim GİTTİ, Kim Elendi? | Survivor'da Adaya Kim VEDA ETTİ (SURVİVOR 2018)

"GÖNÜLLÜLERİ YERE SERDİK"

Dokunulmazlık oyunu öncesi Turabi, Gönüllüler takımı için yorum yaptı. Başarılı bir performans sergileyip farklı sevinç gösterileriyle ilgi çeken Turabi "Sağlı sollu darbelerle Gönüllüleri yere serdik" dedi.

 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...