Yİğitlere moral desteği

Düzenleyen:
Yİğitlere moral desteği

MAGAZİN Haberleri

Birçok ünlü isim, Zeytin Dalı Harekâtı'na katılan Mehmetçiğe ve bölge halkına destek moral ziyaretinde bulundu.

Türkiye'nin önde gelen sanatçı ve sporcularından oluşan bir gurp, Zeytin Dalı Harekâtı'na destek için Hatay'a gitti. Grup içinde sanatçılardan Ajda Pekkan, Hülya Koçyiğit, İbrahim Tatlıses, Sibel Can, Necati Şaşmaz, Mustafa Sandal, Hakan Peker, Cengiz Kurtoğlu, Yavuz Bingöl, Alişan, Seda Sayan, Hande Yener, Emel Müftüoğlu, Deniz Seki ile Serkan Çağrı yer aldı. Spor camiasından ise Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, futbolcu Gökhan Gönül, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Tolga Zengin ve millî motosikletçi Kenan Sofuoğlu bulundu. Pelin Çift ile Esra Erol da ekibe eşlik etti. Grup, teröristlerle amansız mücadele eden Mehmetçiğe ve bölgedeki vatandaşlara moral verdi. 
 Esral Erol, Mustafa Sandal, Fikret Orman ile futbolcular, Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Komutan Albay Uğur Ertekin, Amanos Dağları’nda vatanı savunan Ufuklar Jandarma Komando Taburu’nun giydiği, üzerinde zeytin dalı ambleminin olduğu üniformayı, Orman’a hediye etti.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...