Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçeli futbolculardan çoşkulu kutlama

/ Kaynak: DHA
- Güncelleme:
Fenerbahçeli futbolculardan çoşkulu kutlama

GÜNDEM Haberleri  / DHA

CAS, UEFA'nın Fenerbahçe'ye verdiği 2 yıl Avrupa Kupaları'ndan men cezası kararına tedbir koymasının ardından kampta büyük bir coşku yaşandı.

Dün UEFA'ya mektup yazan Fenerbahçeli futbolcular, kararı bugün yapılan katalog çekimi sırasında öğrendi. Kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın kararla ilgili FB TV'ye yaptığı açıklamayı dikkatle izleyen sarı-lacivertliler, büyük bir sevinç yaşadı. Futbolcuların karar sonrası uzun süre sonra kampta yüzleri güldü. Fenerbahçeli futbolcular karar sonrası UEFA mücadelesinde taraftarların bestelediği ve dillerinden düşürmediği nbsp;"Pierre Webo , Moussa Sow'uyla, orta saha Salih Uçan'la, ceza alan taraftarla gidiyoruz Amsterdam'a" nakaratını "Gidiyoruz Avrupa'ya" şeklinde değiştirdiler. Kampta yüzlerin gülmesi personelden teknik direktöre kadar herkesin moralini yerine getirdi. Van Bommel'in jübile maçı için Hollanda'ya gitmek üzere tesislerden ayrılan Dirk Kuyt da haberi yolda öğrendi. Hollandalı futbolcu, takım arkadaşlarına telefondan gülücük ve göz yaşı mesajı göndererek, karardan duydugu mutluluğu dile getirdi.


MİCHAL KADLEC: "CAS'IN VERDİĞİ KARAR HEPİMİZİ MUTLU ETTİ"
Çek oyuncu Michal Kadlec, Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulundu.
Tecrübeli oyuncu CAS'ın verdiği durdurma kararının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, bu kararın takıma olumlu bir şekilde yansıdığını da dile getirdi.


"CAS'IN KARARI HEPİMİZİ SEVİNDİRDİ"
Sadece takım olarak değil, bütün camianın verilen bu karardan mutluluk duyduğuna emin olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan Çek yıldız, "Sadece ben değil, bütün taraftar ve camia mutlu oldu diye düşünüyorum. nbsp;Kendimi çok iyi hissediyorum. Takım olarak çok mutluyuz" dedi.


"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAYACAĞIMIZA İNANIYORUZ"
CAS'tan gelen güzel haberin takıma çok olumlu bir etki yaptığına da dikkat çeken Michal Kadlec, "Aslında takımımızın atmosferi değişti ve olumlu etki yaptı diyebiliriz. Biz son dakikaya kadar Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımıza ve orada mücadele edeceğimize inandık. Anak iki gün önce gelen haber bizi çok üzmüştü. Ama şimdi çok mutluyuz" diye konuştu.


"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GRUPLARA KALMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne 3.Eleme turundan katılma hakkı elde edişini de değerlendiren Kadlec, "Mücadele edeceğimiz takımlar çok önemli rakipler. Bizim için önemli olan hedeflerimizdir. En önemlisi de Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak. Biz elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.


"HAZIRLIKLARIMIZ ÇOK İYİ GİDİYOR"
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynayacakları hazırlık maçlarını da değerlendiren Michal Kadlec, "17 gündür çalışmalarımız sürüyor. Yarın 1 maçımız var ve bunu oynayacak olmak çok önemli. Biliyoruz ki maçlar farklı atmosferde oluyor. Maç oynayacak olmamız bizi heyecanlandırıyor. Yaptığımız çalışmalar şimdiye kadar iyi gitti. Herhangi bir sakatlık da yaşamadık. Maçlarla birlikte çalışmalarımız da devam edecek. Ardından ilk turdaki rakibimizi bekleyip, gerekli mücadeleyi yapacağız" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...