Parkta elektrik akımına kapılan genç hayatını kaybetti

/ Kaynak: AA
Parkta elektrik akımına kapılan genç hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri  / AA

Gaziantep'te, parkta elektrik akımına kapılan genç hayatını kaybetti.

Gaziantep'te, parkta elektrik akımına kapılan genç hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Üçoklar Mahallesi Fatih Caddesi Üçoklar Parkı'nda gezen vatandaşlar, elektrik trafosu yanında yerde hareketsiz yatan Harun Mert Çelikkaya'yı (16) gördü.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, elektrik akımına kapıldığı belirlenen Çelikkaya'nın öldüğünü tespit etti. Gencin cenazesi, otopsinin ardından mezarlık morguna kaldırıldı. Trafonun, parkın korkuluklarına kaynak yapıldığı ve Çelikkaya'nın korkuluklara temas ederek akıma kapıldığı öne sürüldü.

- İhmal iddiası
Taziyeleri kabul eden baba İsmail ve anne Leman Çetinkaya, acı haberin ardından uzun süre gözyaşı döktü.
Dayı Erdal Özkara, yeğeninin ölümünde ihmal bulunduğunu iddia ederek, ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. Elektrik trafosunun bölgeye 20 gün önce kaynak edildiğini ifade eden Özkara, şunları anlattı: "Bu olay olduktan sonra sabah saatlerinde görevliler geldi, kaynak edilen çubuğu kesti. Bu çubuk burada olmasaydı hiçbir sıkıntı olmuyordu. Daha önce de elektrik çarpması olmuştu ve mahalleli 'elektrik kaçağı var' diyerek ilgili yerlere başvuruda bulundu. Gelip bakan olmadı. Olay olduktan sonra geldiler. Biz işlem başlatacağız, suç duyurusunda bulunacağız."
Çelikkaya'nın lise son sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...