Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gazeteci gözüyle son yıllara şahitlik

Düzenleyen:
Gazeteci gözüyle son yıllara şahitlik

KÜLTüR - SANAT Haberleri

17-25 Aralık, 15 Temmuz ve PKK’nın TBMM’de yer bulması gibi mevzular Hasan Öztürk’ün eserinde ele alındı.

Tecrübeli gazeteci, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Türkiye’nin fırtınalarla dolu son beş yılını kitabında ele aldı. Öztürk’ün ilk kitabı ‘Dost Ateşi Altında Yaşamak’, yazarın kaleme aldığı köşe yazılarından derlendi. Ülkemizin son devrine ışık tutan Öztürk’ün Hayat Yayınları’ndan çıkan kitabında 17-25 Aralık ve 15 Temmuz, Başkanlık sistemi ve PKK’nın TBMM’de yer bulması gibi hadiselere dair görüşler yer alıyor. Eserinde son 5 yılda yaşananların bir asırda yaşanmadığına dikkat çeken Öztürk “Düşmanlarımızı biliyoruz, dost sandıklarımızın ihanetlerine şahit olduk. Dost ateşi daha yaralayıcı” ifadelerini kullanıyor. 
Öztürk, eserinin yazılış gayesini ise şu sözlerle anlatıyor: ‘Bunu da atlatabilir miyiz’ diye sorduğumuz her soru sonrası o soruyu sorduran ‘badire’den daha büyüğüyle sınandık. Günü geldiğinde meydan okuduk, ölümü göze aldık. Millî olanların yanında yerimizi aldık! İş bu kitabın özeti budur. Yaşadığımız günlere tanıklığımızdır. Derdimizin kayıt altına alınmasıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...