Çıkış çizgisi

Düzenleyen:
Çıkış çizgisi

SPOR Haberleri

Ev sahibi ekip Serginho’nun 13. dakikadaki kafa golüyle öne geçti. Avcı’nın talebeleri, 46’da Elia ile eşitliği yakaladı. 75’te aut çizgisinden çıkarılan topu ağlara gönderen Visca, takımını ağır yara almaktan kurtardı

Şampiyonluk yarışında kıyasıya bir yarış veren M. Başakşehir, Akhisar deplasmanından 3 puanla dönüp iddiasını sürdürdü. Maça damga vuran olay ise Başakşehir’in galibiyet golü öncesinde topun dışarıdan çevrilmesine ‘devam’ kararı çıkmasıydı. Maça iyi başlayan taraf ev sahibi Akhisar oldu. Henüz 13. dakikada Serginho’nun kafa golüyle öne geçen Akigolar, ilk yarıda bulduğu diğer pozisyonlardan ise gol çıkaramadı. İlk yarı Akhisar’ın 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. M. Başakşehir ikinci yarıya ise adeta golle başladı. 46’da sağ kanatta İrfan Can Kahveci’nin ortasında arka direkte topla buluşan Elia skora dengeyi getirdi: 1-1. 
> Kritik 3 puan
M. Başakşehir’in baskısını iyice artırdığı dakikalardı. 75’te çok tartışılacak bir pozisyonda İstanbul ekibi öne geçti. Alparslan Erdem’in aut çizgisinin dışından çevirdiği topta Visca düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi, hakem Yaşar Kemal Uğurlu, yoğun itirazlar arasında orta sahayı gösterince Başakşehir 2-1 öne geçti. 85’te Napoleoni’nin pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Alparslan Erdem’in şutunda, top az farkla dışarı çıkınca karşılaşma bu skorla tamamlandı. M. Başakşehir aldığı 3 puanla yarışın içinde kalırken, Akhisar 34 puanda kaldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...