Akhisar Belediyespor ilk maçtan galip ayrıldı

/ Kaynak: İHA
Akhisar Belediyespor ilk maçtan galip ayrıldı

FUTBOL Haberleri  / İHA

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Almanya kampının üçüncü gününde hazırlık maçı yaptığı Grasshoppers'u 3-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Almanya kampının üçüncü gününde hazırlık maçı yaptığı Grasshoppers'u 3-1 mağlup etti. nbsp;Karşılaşmada Akhisar Belediyespor'un gollerini 47. dakikada Bilal Kısa, 53. dakikada Emin ve 90. dakikada Kenan Özer kaydetti. Maçta sonra açıklamalarda bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu galip gelmenin çok önemli olmadığını vurgulayarak, "Öncelikle sezonun ilk hazırlık maçında galip geldiğimiz için oyuncularımı yürekten kutluyorum. Galip gelmemiz tabii ki çok önemli ama gösterdiğimiz performans bizi daha çok mutlu etti. Eksiklerimiz muhakkak var ama iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz, sezonun başlamasına bir ay gibi bir süre var ve çok çalışıp sezona hazır girmek istiyoruz" dedi.
FUTBOL
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...