Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Peres'ten NBA oyuncusuna milli takım teklifi

/ Kaynak: AA
Peres'ten NBA oyuncusuna milli takım teklifi

FUTBOL Haberleri  / AA

İsrail Cumhurbaşkanı Peres, NBA takımlarından Knicks'te oynayan Stoudemire'ı milli takımda oynaması için İsrail'e davet etti.

İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres, Yahudilikle bağı olduğunu söyleyen Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından New York nbsp;Knicks'in pivotu Amere Stoudemire'a, milli takım için oymasını teklif etti. Cumhurbaşkanı Peres, Yahudi sporcuların mücadele ettiği Maccabiah Oyunları'nda Kanada Basketbol Takımı'nı yönetmek için Kudüs kentine gelen all-star oyuncu Stoudemire'yi kabul etti. İkili, hayır işleri üzerine konuştu. Peres, daha önce İbrani kökenli olduğuna inandığını söyleyen Stoudemire'dan,İsrail Basketbol Milli Takımı'na yardım etmesini istedi. Kutsal kitaplar ve tarih konusundaki araştırmalarından sonra İbrani kökenli olduğuna inanan annesi Carrie'den dolayı kendisinin de İbrani olabileceğini düşünen Stoudemire, İbranice öğrenmek için İsrail'e seyahat etmişti. 30 yaşındaki oyuncu, İsrail 1. Basketbol Ligi'nde yarışan Hapoel takımını satın almak isteyen bir grupla geçen ay da Kudüs'e gitmişti. 2004 Atina Olimpiyatları'nda bronz madalya kazanan ABD Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Stoudemire, 2007 yılından beri milli takımda oynamıyor.

FUTBOL
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...