ÇUKUR FRAGMAN: Sultan anne ölüyor mu? (Çukur 24. yeni bölüm)

Düzenleyen:
ÇUKUR FRAGMAN: Sultan anne ölüyor mu? (Çukur 24. yeni bölüm)

MAGAZİN Haberleri

Çukur 24. yeni fragmanı yayınlandı. Çukur 23. son bölüm ardından Çukur 24. yeni fragman aramaları başladı. Çukur yeni fragmanı yayınlandı. Çukur 23. son bölümde neler yaşandı? İşte Çukur 24. yeni fragman ve Çukur 23. son bölüm özeti

Çukur Fragman İzle: Çukur 24. yeni bölüm fragmanı haberimizde. Show tv ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Çukur 23. son bölümde neler yaşandı? Çukur 23. bölümde Yamaç'ın Elvis'in elinden ailesini kurtarması ve söylediği 'Koçavalılarla uğraşılmayacağını öğretmeliyiz' sözü damga vurmuştu. Celasun'un ise İdris'in teklifine ne diyeceği merak konusu oldu. yayınlanan yeni bölümde  Sultan anne ölecek mi? Peki Çukur yeni bölümde neler yaşanacak? Çukur 24. yeni bölüm fragmanı yayınşandı mı? İşte Çukur 23. son bölüm özeti ve Çukur 24. yeni bölüm fragmanı

ÇUKUR 24. BÖLÜMDEN İLK SAHNE İÇİN TIKLAYIN

ÇUKUR 24. YENİ FRAGMANI?

Çukur 24. bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇUKUR 24. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ÇUKUR FRAGMAN: Sultan anne ölüyor mu? (Çukur 24. yeni bölüm)

ÇUKUR'DA İKİ AYRILIK YAŞANIYOR

ÇUKUR 23. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 23. bölüm ilk tanıtımı yayınlandı. Silahların konuştuğu tanıtımda Vartolu ve Koçovalılar, kadınları kurtarıyor.Yamaç, Sena ve Sultan’ı sakinleştirmeye çalışırken, Sultan’ın gözyaşları dikkat çekiyor. İdris’in “Elvis’e Koçovalılarla uğraşılmayacağını öğreteceğiz!” sözleriyle meydan okuduğu anlar heyecanı yükseltiyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor. 

ÇUKUR 23. SON BÖLÜM İZLE

ÇUKUR FRAGMAN: Sultan anne ölüyor mu? (Çukur 24. yeni bölüm)

CELASUN TEKLİFE NE CEVAP VERECEk?
İdris’in Celasun’a “Madem benim oğlum senin babanı öldürdü. Baban ben olayım, mirasçım ol!” sözleri dikkat çekerken, Celasun’un bu teklif karşısında ne diyeceği merakla bekleniyor. Sultan Nedret’ten, Vartolu-Saadet ilişkisini öğrenirken Yamaç, Vartolu’dan ailesinden ve evinden uzak durmasını istiyor. Aliço’nun Hale’nin ölümünün peşini bırakmadığı tanıtımda Emrah her yerde Baykal’ı arıyor.

ÇUKUR 23. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...