Herkesin aklında aynı soru: Acun, 1 Nisan şakası mı yaptı?

Düzenleyen:
Herkesin aklında aynı soru: Acun, 1 Nisan şakası mı yaptı?

MAGAZİN Haberleri

Acun Ilıcalı, farklı formata geçileceğini duyurmasının ardından izleyici şoke oldu. All Star takımını dağıtacağını söyleyen Acun'a herkes, "1 Nisan şakası mı yaptı?" diye sormadan edemedi.

'Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, sosyal medyada yayınladığı video ile "1 Nisan şakası yaptı" yorumlarına neden oldu.

TAKIM DAĞILACAK

Acun Ilıcalı, 'Survivor 2018'de dün akşam ekranlara gelen ada konseyinde çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. All Star-Gönüllüler konseptinin sona erdiğini duyuran ünlü yapımcı, ilk All Star takımından kalan 11 kişinin, 5 ve 6 yarışmacı olarak iki takıma dağıtılacağını ve yeni konseptin All Star-All Star'a karşı şeklinde olacağını söyledi.

1 NİSAN ŞAKASI MI YAPTI?

TV8 kanalının sahibi, bugün instagram'ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla ise akıllarda soru işareti oluşturdu. Oyun alanında All Star yarışmacılarını yakın planda çeken Ilıcalı, "Evet, son görüntü. Bunu kimse anlamadı, akşam anlarlar" ifadelerini kullandı. 'Survivor 2018' izleyicisi, "All Star-Gönüllüler konseptinin sona erdiği" yönündeki duyurunun 1 Nisan şakası olup olmadığını merak ediyor.   

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...